De toekomst begint vandaag

“Motiveer en win bedrijfsadvies op maat!”

Wanneer je voor een grote verandering of cruciaal punt in je professionele leven staat is het goed om daar aandacht aan te besteden. Zo sta je misschien op het punt om het bedrijf van je ouders over te nemen, wil je je onderneming verduurzamen of zie je kansen om je bedrijf te verbreden of het verdienmodel te veranderen. Welk vraagstuk je ook hebt, wij willen je erbij helpen. Motiveer waarom jij gratis professioneel advies en ondersteuning op maat  moet winnen en wie weet komt zo jouw toekomstvisie een stap dichterbij!

Wat kun je winnen?

Vijf NAJK-leden maken kans op een gepersonaliseerd programma gemaakt door de Rabobank en NAJK. Samen met een professioneel bedrijfsadviseur ga je aan de slag met jouw toekomstvisie, probleem of grote verandering. Je stelt samen een persoonlijk activiteitenplan op waarbij het ook mogelijk is om specialistische kennis in te huren. Hiervoor krijg je van ons een budget van €3000,- toegereikt. Vanaf 1 december 2018 starten de programma’s en word je drie maanden gratis professioneel gecoacht. NAJK en Rabobank volgen en vertellen jouw verhaal zodat andere jonge ondernemers door jou geïnspireerd kunnen worden.

Hoe doe je mee?

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk. De winnaars van de actie worden binnenkort bekend gemaakt. Voor vragen kun je terecht bij info@NAJK.nl