NAJK op de Grüne Woche in Berlijn

Komende week is NAJK met de Nederlandse delegatie aanwezig op de Grüne Woche in Berlijn. De Grüne Woche is de grootste landbouwbeurs van Europa, waar jaarlijks zo’n 420.000 bezoekers op afkomen. De delegatie van staatssecretaris Dijksma bestaat uit leden van de Tweede Kamer, het ministerie van Economische Zaken, vertegenwoordigers van de Nederlandse agribusiness en belangenbehartigers.

De Grüne Woche is een uitgelezen kans voor NAJK-voorzitter Eric Pelleboer om in contact te komen met verschillende partijen uit de Europese levensmiddelenindustrie, landbouw en de tuinbouw. Pelleboer zal tijdens de Grüne Woche de belangen van jonge boeren en tuinders toelichten aan onder andere de Nederlandse delegatie, maar ook bij andere Europese politici en belangenbehartigingsorganisaties.