UITNODIGING – Boer zoekt Boer in de bollenstreek

Om de Bloembollenstreek ondernemend en dynamisch te houden, doen KAVB en LTO Noord afdeling Duin- en Bollenstreek mee met het ‘Boer zoekt Boer’-initiatief van NAJK, Rabobank, Flynth, Countus en Veenstra Agrocoaching. Dit initiatief biedt jongeren kansen om een bedrijf over te nemen van agrarische ondernemers in de regio die zelf geen opvolger hebben.

Maar: Hoe vind je een goed bedrijf? Hoe ga je zo’n proces in? Hoe lang wil/moet je samenwerken? En als je een bedrijf hebt, maar geen opvolger: Hoe vind je een opvolger? Wat moet je doen om je bedrijf over te kunnen dragen? Kan dat wel, een bedrijf overdragen aan niet-familieleden? Heel veel vragen voor beide partijen. Herkent u zich in deze situatie? Of brengt dit u op ideeën? Kom op donderdag 19 februari in Lisse luisteren naar mogelijkheden voor voortzetting van uw bedrijf of voortzetting van jouw carrière als zelfstandige.

Bekijk hier de uitnodiging.