Wil jij toegang tot het Brokkenmakersterrein op de Zwarte Cross?

Ben jij een trouwe fan van de Zwarte Cross? Ken jij elk stukje weiland waar feest wordt gevierd uit je hoofd, maar moet je bij de toegang tot het Brokkenmakersterrein altijd weer rechtsomkeer? Dan heeft NAJK goed nieuws! NAJK heeft een aantal codes bemachtigd van ForFarmers, waarmee NAJK-leden een toegangskaart kunnen kopen voor de Zwarte Cross mét toegang tot het Brokkenmakersterrein. Dit is natuurlijk inclusief zo’n prachtig t-shirt en een gratis consumptie. Wil jij gebruik maken van deze actie? Stuur dan een mail naar: evandenmanacker@najk.nl.

Let op: alleen NAJK-leden kunnen gebruik maken van deze actie! Hoe weet jij zeker of je lid bent? Vier keer per jaar verschijnt de BNDR, het ledenblad van NAJK, bij ieder lid op de deurmat. De BNDR wordt niet ontdubbeld per adres. Krijg jij geen BNDR? Neem dan contact op met jouw plaatselijke AJK of word lid via: www.najk.nl/lid-worden/.