Jonge boeren en tuinders: kies wijs!

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur. Op 15 maart mogen zo’n 13 miljoen stemgerechtigden hun stem uitbrengen. De Nederlandse land- en tuinbouw heeft een koppositie op de wereldmarkt en is van groot belang voor de Nederlandse maatschappij. Jonge boeren en tuinders zorgen nu en in de toekomst voor veilig, gezond en duurzaam voedsel. Het is daarom van belang dat de politiek jonge boeren en tuinders ontwikkelruimte geeft.

Benieuwd hoe de landbouwwoordvoerders de toekomst van land- en tuinbouw voor zich zien? Bekijk de video’s!

“Het is belangrijk dat er partijen en Kamerleden worden gekozen die jonge boeren en tuinders ruimte geven om te ontwikkelen.” Lees hier mijn column!

Carla Dik-Faber

ChristenUnie

Eric Smaling

SP

Tjeerd de Groot

D66

Jaco Geurts

CDA

Helma Lodders

VVD

Elbert Dijkgraaf

SGP