Schrijver Stalinrichting wint Jonge Boer Proof!-award 2016-2017

Ook dit seizoen is tijdens de agrarische beurzen van Evenementenhal de Jonge Boer Proof!-jury weer op pad gegaan om exposanten te keuren. Hebben de exposanten de capaciteiten in huis om de nieuwe generatie boeren aan te spreken in hun stand? Uit alle gekeurde exposanten van de agrarische vakbeurzen van Evenementenhal is een overall winnaar bekendgemaakt. Schrijver Stalinrichting is door de Jonge Boer Proof!-jury van NAJK als winnaar verkozen. Martin Westerbeek, eigenaar van Schrijver Stalinrichting, nam op vrijdag 14 april 2017 de Jonge Boer Proof!-award van NAJK in ontvangst.

Jonge Boer Proof! is een initiatief van NAJK in samenwerking met Evenementenhal. Tijdens de agrarische vakbeurzen is een jury op pad geweest om de exposanten te beoordelen aan de hand van een keuringsrapport. Met Jonge Boer Proof! wil NAJK het bedrijfsleven op scherp stellen, zijn de exposanten klaar voor de nieuwe generatie boeren?

Spontane standbemanning

Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2016 bij Evenementenhal Hardenberg bezocht de Jonge Boer Proof!-jury de stand van Schrijver Stalinrichting. De spontane standbemanning en de interactieve stand sprak de jury meteen aan. Schrijver is actief in stalinrichting voor rundvee met uitzondering van melktechniek. Ook staan ze in het buitenland bekend om de kalverhuisvestingsboxen. “We leveren een meerwaarde aan de klant. Met de kennis die we hebben, gaan we samen met de boer opzoek naar de optimale leefomgeving voor zijn of haar dieren. Met onze service maken wij het verschil”, aldus Martin Westenbeek.

Keuringsrapport

Per agrarische beurs van Evenementenhal waar NAJK aan deelneemt, werd één Jonge Boer Proof!-dag georganiseerd. De jury, bestaande uit NAJK-leden, ging langs bij verschillende exposanten. Aan de hand van een keuringsrapport werden de exposanten beoordeeld op o.a. de stand, de presentatie, de communicatie en houding richting de jonge boeren. Exposanten die de keuring ondergingen en goedgekeurd werden, ontvingen een keurmerk. Hiermee maakten ze kans op de Jonge Boer Proof!-award om overall winnaar worden. Volgend beursseizoen gaat de jury weer op pad om andere standhouders te keuren!