Help jij ons mee op de Zwarte Cross?

Op 14, 15 en 16 juli vindt de Zwarte Cross plaats in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Het legendarische festival is een uniek feest waar muziek, motorcross, theater, stunts en bovenal gezelligheid centraal staan.

Net als voorgaande jaren opent ForFarmers, partner van NAJK, ook dit jaar de deuren van het Hard Brok Café op de Zwarte Cross. NAJK is weer uitgenodigd om het terrein van De Beste Brokkenmakers van Nederland te komen vergezellen. Op 14, 15 en 16 juli staat NAJK in het Hard Brok Café met een stand vol gezelligheid en activiteiten. Wil je ons een van de dagen helpen, geef je op via jberghorst@najk.nl.

Jubileum NAJK

Het 40 jarige jubileum van NAJK gaat van start op de Zwarte Cross. Tante Rikie geeft in onze stand op zondag 16 juli de aftrap van het jubileumjaar. Wil jij dit samen met ons vieren? Kom dan naar het Hard Brok Café!

Winactie

Met dank aan de Beste Brokkenmakers maak jij als NAJK-lid  kans op vrijkaarten voor de Zwarte Cross. Ga hier naar de Facebookpagina van NAJK voor de winactie.