NAJK en Flynth verlengen samenwerking

Flynth vaste partner van NAJK

Maandag 10 juli 2017 hebben Andre Arfman, voorzitter van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), en Frank Zeinstra, sectordirecteur Food & Agri (Flynth), hun handtekening gezet onder een nieuwe partnerovereenkomst tussen beide organisaties. NAJK is blij dat Flynth op deze wijze ervaring en kennis uitwisselt met jonge boeren en tuinders.

Flynth en NAJK werken al jarenlang ambitieus samen aan de visieontwikkeling van jonge boeren en tuinders. Ook de komende jaren zullen kennisdeling en agrarisch ondernemerschap centraal staan.

Verbinding met agrarische jongeren

NAJK sluit partnerovereenkomsten met de belangrijkste spelers uit de agrarische sector zodat de leden van NAJK verrijkt worden met relevante kennis, ontwikkelingen en informatie uit de agrarische sector. “Kennisdeling bevordert innovatie en draagt daarmee bij aan de toekomstbestendigheid van de land- en tuinbouwsector. Flynth en NAJK gaan daarom samen de aankomende jaren onder andere netwerkbijeenkomsten organiseren”, aldus Arfman. NAJK is de belangenvereniging voor jonge boeren en tuinders in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt een enthousiaste en toegankelijke groep van 8.000 jonge agrarische ondernemers en is actief op zowel lokaal, provinciaal, landelijk als op Europees niveau.

Samen werken aan uitdagingen binnen de sector

Met de ondertekening van de partnerovereenkomst verbindt Flynth zich voor de komende jaren aan NAJK als een belangrijke partner van de jongerenvereniging. “Als marktleider in de agrarische sector vinden wij het belangrijk om ook juist samen met de nieuwe generatie ondernemers te werken aan de uitdagingen die de sector kent. Wij zijn er trots op om als strategisch partner van NAJK samen de boeren en tuinders te ondersteunen. Wij pakken door waar we al mee waren gestart en zetten de kracht en kennis van onze medewerkers in om deze ondernemers te stimuleren om het maximale te halen uit hun ondernemerschap”, aldus Zeinstra.