Een drukke digitale week bij NAJK

Het is al weer de tweede week van maart. Een week waarin we niet alleen aandacht besteden aan de naderende verkiezingen, maar ook verschillende webinars op de planning hebben staan. Er is letterlijk voor een ieder wat wils. Maar dan moet je natuurlijk wel weten wat er precies wordt aangeboden. Grote kans dat je door het grote ‘webinar-bos’ de bomen niet meer ziet. Wij zetten de digitale webinars en evenementen van NAJK even voor je op een rij!

Dinsdag 9 maart – Webinar: Hybride gewasbescherming

Samen met Kamps De Wild Holding organiseert NAJK een webinar over hybride gewasbescherming: een innovatieve oplossing voor een duurzame en plantaardige sector. Hybride gewasbescherming brengt technologie, chemie, plantversterkers en bodemverbeteraars dichter bij elkaar.

Wil jij ook het beste voor je gewas? Sluit dan om 20:00 uur aan bij dit webinar: https://stream-team.nl/webinar-hybride-gewasbescherming/


Woensdag 10 maart – Webinar: Hoe nu verder met de stikstofwet?

Samen met LTO Nederland organiseert NAJK een webinar over de nieuwe Stikstofwet waarbij het ministerie van Landbouw en Interprovinciaal Overleg (IPO) te gast zijn. Tijdens dit webinar, welke om 19:30 uur van start gaat, worden de volgende thema’s nader onder de loep genomen: stikstofwet, melders, knelgevallen en intern en extern salderen.

Ben jij erbij aankomende woensdag? Meld je dan hier aan!


Donderdag 11 maart – Ontknoping MaïsChallenge

Op donderdagmiddag 11 maart is het dan zover: de online ontknoping van de vijfde editie van de MaïsChallenge! Wie gaan er met de prijzen naar huis? Je kan dat live vanachter je computer of tablet meemaken door het webinar bij te wonen, ook als je zelf niet mee hebt gedaan aan de MaïsChallenge. In deze zinderende ‘finale’ gaan we bekendmaken wie hun maïsteelt het meest voortvarend hebben aangepakt en het maximale aantal punten in de wacht hebben gesleept. Schrijf je in en ontvang een directe link naar het webinar.

Geef je hier op, vervolgens ontvang je een e-mail met directe toegang tot het webinar. We starten om 14:00 uur. Kijk hier voor meer informatie!


Vrijdag 12 maart – Meet & Greet met politieke partijen

De verkiezingen staan weer voor de deur! Maar op welke partij kun je als jonge boer of tuinder nou het beste stemmen?

Op vrijdagavond 12 maart organiseert NAJK een Meet & Greet met politieke partijen. Tijdens deze Meet & Greet kun je in gesprek met de verschillende woordvoerders (BBB, CDA, ChristenUnie, D66, JA21, SGP, VVD en Volt).

Het belooft een interessante avond te worden. Meer informatie.

Tot ziens bij een (of meer) van de webinars!