Wilma Eggens gaat er met de NAJK-grondboor vandoor

Binnen een agrarisch bedrijf is niets zo belangrijk als de bodem. Wat er onder de grond gebeurt of juist niet, bepaalt ook direct hoe het er boven de grond aan toe gaat. Een gezonde bodem begint bij de juiste kennis. NAJK neemt graag met jou een duik in de bodem door middel van de BodemBattles of -Masters. Hoewel de BodemBattles door de coronabeperkingen wat op een lager pitje staan, gaan de online BodemMasters onverminderd door. En met succes: Wilma Eggens is dit kwartaal de ‘held van de bodem’.

Ieder kwartaal maakt één van de deelnemers aan de BodemMasters kans op de felbegeerde NAJK-grondboor! Dit keer mag Wilma Eggens zichzelf de gelukkige winnares noemen. Wil jij ook graag kans maken op zo’n grondboor en jezelf de ‘held van de bodem’ noemen? Trommel jouw klas of AJK dan op voor het volgen van één of meer van de (online) BodemMasters!

Een BodemMaster, wat is dat?
De BodemMasters zijn een interessante invulling van een les of AJK-avond met het thema bodem. Om te blijven produceren in een wereld van kringlopen, een veranderend klimaat en een reductie van gewasbeschermingsmiddelen vraagt de landbouw namelijk om een bodem in topconditie. De BodemMasters worden enthousiast begeleid door akkerbouwer en tevens leraar, Gerjan Voshart. Kijk voor meer informatie over de verschillende modules op onze site.

Word jij de held van de bodem?
Ieder kwartaal maakt één van de deelnemers aan de BodemMasters kans op de felbegeerde NAJK-grondboor! Hoe? Door na afloop van een BodemMaster een trofeekaart invullen en deze te mailen naar communicatie@najk.nl. Dus volg jij met jouw klas of AJK één of meer modules? Download de trofeekaart op onze site, vul deze in en win! Hoe meer modules je volgt, des te vaker je kans maakt. Onder de verschillende inzendingen wordt ieder kwartaal een NAJK-grondboor verloot.

Doe mee!
Enthousiast geworden? Voor vragen en opgaves kun je terecht bij Christel Klok (cklok@najk.nl)