VACATURE | Ben jij de pluimveehouder die we zoeken?

Om Tim van der Mark, de dagelijks bestuurder met de portefeuille varkens, pluimvee en kalverhouderij, te ondersteunen in zijn bestuurlijke taken zijn er de zogenoemde afgevaardigden in het leven geroepen. Omdat deze portefeuille verschillende takken kent, is het bijna onmogelijk om als dagelijks bestuurder overal van op de hoogte te zijn. Door de nodige kennis met elkaar te delen, te sparren over bepaalde onderwerpen en deel te nemen aan pluimvee-overleggen, ondersteun je Tim vanuit jouw eigen passie en kennis bij zijn bestuurlijke functie. Als afgevaardigde ontvang je uiteraard een vergoeding voor jouw activiteiten.

Als afgevaardigde pluimvee..

  • Neem je deel aan overleggen;
  • Bouw en onderhoud je een relevant netwerk;
  • Signaleer en anticipeer je op belangrijke ontwikkelingen;
  • Draag je de standpunten van NAJK uit;
  • Vorm je het ‘gezicht’ van de jonge Nederlandse pluimveehouder;
  • Geef je tweemaal per jaar een update van de ontwikkelingen tijdens de ALV’s van NAJK.

Solliciteren?

Ben of ken jij de pluimveehouder die wij zoeken? Stuur jouw motivatie naar: sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Tim van der Mark, dagelijks bestuurder NAJK met de portefeuille varkens, pluimvee en kalverhouderij via 06-49914851/tvandermark@najk.nl of Neline Both, algemeen secretaris NAJK via 030-2769864/nboth@najk.nl.