VACATURE | Kom jij ons dagelijks bestuur versterken?

Om het zevenkoppige bestuur van NAJK te komen versterken zijn we op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder internationaal. Als nieuwe dagelijks bestuurder signaleer jij zaken die in Europa spelen en draag je bij aan de aspecten waar de Europese jonge boeren en tuinders mee te maken krijgen.

Binnen deze portefeuille vertegenwoordig je NAJK bij de vergaderingen van CEJA, de Europese Raad van de jonge boeren in Brussel, versterk je het (inter)nationale netwerk binnen de portefeuille internationaal en onderhoud je de contacten met provinciale en lokale AJK’s.

Kent de Engelse taal voor jou geen geheimen? Ben jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de agrarische sector en stopt deze nieuwsgierigheid niet bij de Nederlandse grens? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met cv uiterlijk 19 september 2021 te mailen naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via 030-2769869 of bovenstaand mailadres.