Word jij spelleider van de BodemBattle?

Heb jij affiniteit met de bodem? Vind je het leuk om jouw kennis hierover verder te verspreiden bij AJK’s en scholen? En tegelijkertijd een fijn zakcentje te verdienen? Word dan spelleider van de BodemBattle!

Het komende anderhalf jaar verzorgt NAJK voor het project ‘Een duik in de bodem 2.0’ BodemBattles bij agrarische mbo- en hbo-scholen en AJK’s. De BodemBattle is een spel waarin jongeren elkaar uitdagen met hun kennis van de bodem. In de categorieën: Battle, Dilemma, Vragen, Tekenen en Pech of Kans wordt er in teams gestreden voor de hoofdprijs! Door het spel krijgen jongeren inzicht in zaken als verdichting, organische stof, pH-waardes en verzilting. Om te blijven produceren in een wereld van kringlopen, een veranderend klimaat en een reductie van gewasbeschermingsmiddelen, vraagt de landbouw om een bodem in topconditie. We zoeken enthousiaste jongeren die deze BodemBattles willen geven!

Wie zoeken wij?
Drie jongeren (waaronder minimaal 1 spelleider in Zuid-Nederland) met affiniteit met de bodem die in hun regio BodemBattles willen verzorgen.

Heb je interesse of wil je je opgeven?
Neem dan contact op met Gerjanne (gvanesveld@najk.nl of 030 – 2769 840). Gerjanne is de projectleider voor ‘Een duik in de bodem 2.0’. Daarnaast is er ook een communicatie-collega bij betrokken. We werken als een team aan dit project. Mocht je aan de trainerspool willen deelnemen, dan ontvang je ook een training van een ervaren medewerker. We ontvangen graag een korte motivatie per mail.

Gezelligheid actie en kennis in één middag/avond, dát is de BodemBattle!

Reageren kan tot 18 oktober 2021.