NAJK en DeLaval blijven elkaar versterken

DeLaval is en blijft de komende jaren kennispartner van NAJK. In het Drentse Witteveen tekenden Geert-Jacob van Dijk (Algemeen Directeur bij DeLaval Benelux) en NAJK-voorzitter Roy Meijer een nieuwe partnerovereenkomst. NAJK is erg blij met deze verlenging. DeLaval is een waardevolle partner van NAJK die zorgt voor extra interactie met de jonge melkveehouders. Op naar wederom drie mooie jaren!

NAJK sluit partnerschapovereenkomsten met de belangrijkste spelers uit de agrarische sector. Zo worden NAJK-leden verrijkt met relevante informatie en volgen ze de laatste ontwikkelingen van de agrarische sector op de voet. Met de verlenging van het partnercontract tekenden Geert-Jacob van Dijk en Roy Meijer voor drie extra jaren aan uitwisseling en kennisdeling. 

Voor een ieder wat wils
Als belangenvereniging voor de jonge boeren en tuinders vertegenwoordigt NAJK een jonge, enthousiaste groep van zo’n 8.000 agrarisch ondernemers. “Wij vinden het als NAJK dan ook belangrijk dat onze partners breed georiënteerd zijn”, aldus de NAJK-voorzitter. “DeLaval levert totaaloplossingen voor de melkveehouderij en is daarmee een belangrijke speler voor de jonge melkveehouders die onze achterban rijk is.”

Kennis en inzichten delen
Optimalisatie van de melkproductie, bedrijfsrendement en het verbeteren van het welzijn van mens en dier op een verantwoorde manier, daar zet DeLaval zich met hart en ziel voor in. Geert-Jacob van Dijk is erg tevreden met het voortzetten van de samenwerking met NAJK: “Agrarische Jongeren zijn onze klanten van de toekomst. We helpen ze graag hun doelen en ambities te behalen. Door goed voorbereid te zijn op de toekomst en met een gezonde dosis ondernemerschap kun je als jonge ondernemer, ook in een steeds veranderende omgeving, grote stappen zetten. DeLaval denkt in oplossingen, heeft meer dan 140 jaar kennis en ervaring en deelt dit graag met de leden van NAJK.” Bedrijfsontwikkeling en -inrichting op het gebied van melken, voeren, koelen, management en de inrichting van de stal? DeLaval zal de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uitgebreid met jullie delen.