VACATURE | Word financieel medewerker bij NAJK!

Om de organisatie (bestuur en medewerkers) te komen versterken, is NAJK op zoek naar een financieel medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van NAJK, de projecten en externe klanten van NAJK. 

Als financieel medewerker leg je alle financiële transacties vast in de grootboekadministratie, codeer je inkoopfacturen ten behoeve van andere afdelingen, doe je btw-aangifte en zet de betalingen klaar. Hiernaast verzorg jij ook de periodieke financiële rapportages voor projecten en bestuur. Je maakt prognoses en bent verantwoordelijk voor de jaarstukken. Aantoonbare kennis van het boekhoudprogramma Afas is dus wel een vereiste.

Zie jij het zitten om te werken met een jonge enthousiaste club mensen? Heb jij de nodige ervaring met Excel en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie?

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met cv uiterlijk vrijdag 11 februari te mailen naar bvanginkel@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met Alice Leijten, via aleijten@najk.nl of 030-2769876.