VACATURE | Neem het stokje over van Marije Klever als portefeuillehouder melkveehouderij!


Omdat het bestuurderschap van Marije Klever in juni afloopt is NAJK alvast op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder melkveehouderij. Als nieuwe dagelijks bestuurder signaleer jij zaken waar de jonge melkveehouders in Nederland mee te maken krijgen en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur van NAJK.

Binnen deze portefeuille vertegenwoordig je de jonge melkveehouders in de lobby in Den Haag, ben je het gezicht van jonge melkveehouders en ben je verantwoordelijk voor NAJK als organisatie.

Heb jij dag in dag uit met de melkveehouderij te maken? Ben jij een agrarische trendwatcher die graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, deze ook kan signaleren en denkt in kansen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met cv uiterlijk 13 februari 2022 te mailen naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via 030-2769869 of bovenstaand mailadres.

Oproep!
Via onderstaand filmpje doet dagelijks bestuurder Marije Klever een oproep aan alle enthousiaste jonge melkveehouders van Nederland.