Save the date: Grasweidedagen 2022 op 20 en 21 april

Op 20 en 21 april organiseert NAJK, in samenwerking met Aeres Hogeschool Dronten, weer de Grasweidedagen. Deze editie zal in het teken staan van ‘De rol van gras voor de boer van de toekomst’. Er zal weer een groot aantal gevarieerde workshops gegeven worden door agrarische toeleveranciers en dienstverleners van de agrarische sector. Deelname is kosteloos! Ben jij er ook bij?

Na een succesvolle editie afgelopen najaar, houden wij ook in 2022 weer de Grasweidedagen. Dit jaar ‘gewoon’ weer in het voorjaar, aan het begin van het weideseizoen. Dit biedt de gelegenheid om kennis op te doen en misschien wel direct toe te passen tijdens het weideseizoen bij jou thuis! Je kunt zelf kiezen welke workshops je wilt bijwonen, waarbij gekozen kan worden uit een groot aanbod aan workshops. De Grasweidedagen zijn voor AJK-leden en studenten van Aeres Hogeschool en worden georganiseerd op de Aeres Farms in Dronten.

Programma
De workshops worden dit jaar verzorgd door: Limagrain, Barenbrug, Agrifirm, For Farmers, Delaval, Duurzame Zuivelketen (in samenwerking met NAJK en LTO Noord), Wageningen University & Research, BoerenNatuur, Royal Reesink en Aeres Hogeschool. De onderwerpen van de workshops volgen nog in een later bericht. Uit het aanbod kunnen vijf workshops gekozen worden, welke ieder ongeveer 3 kwartier duren. Op de dagen zelf wordt er een lunch verzorgd en is er genoeg tijd om bij te praten. Ook behoort een rondleiding over Aeres Farms, de bedrijven van Aeres Hogeschool Dronten, tot de mogelijkheid.

Enthousiast geworden? Houdt onze website en socials goed in de gaten voor het precieze programma, de workshops én het aanmeldformulier!