VACATURE | NAJK zoekt een nieuwe portefeuillehouder Akkerbouw

Om het zevenkoppige bestuur van NAJK te komen versterken zijn we op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder akkerbouw. Als dagelijks bestuurder signaleer jij zaken waar de jonge akkerbouwers in Nederland mee te maken krijgen en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag. 

Binnen deze portefeuille vertegenwoordig je de jonge akkerbouwers in de lobby in Den Haag, ben je het gezicht van deze jonge ondernemers én heb je de verantwoordelijkheid voor NAJK als organisatie.

Heb jij dag in dag uit met de akkerbouwsector te maken? Ben jij een agrarische trendwatcher die graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, deze ook kan signaleren en denkt in kansen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met cv te mailen naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via 030-2769869 / sollicitatie@najk.nl of de huidige dagelijks bestuurder met deze portefeuille, Leendert Jan Onnes (06-36347004 / lonnes@najk.nl).

Vacatures
Valt de akkerbouw niet helemaal binnen jouw sector, maar wil je wel graag het dagelijks bestuur van NAJK versterken? Voor de portefeuille varkens-, pluimvee- en kalverhouderij zoeken we ook nog een geschikte vervanger. Lees meer.