Stem op het project ‘Als je Kop Vol Zit!’ van Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL heeft een heel tof en vooral belangrijk project aangevraagd over de mentale gezondheid bij jongeren. Stem jij ook op het project ‘Als je Kop Vol Zit’? Hoe meer stemmen er op 14 juni binnen zijn, hoe meer kans om met dit belangrijke project aan de slag te gaan. Ze kunnen nog heel wat stemmen gebruiken om in de top 15 te komen. Help jij een handje mee?

Van 1 t/m 14 juni staan de online ‘stemlokalen’ van de Verkiezing VOORbeeld 2022 open om jullie stemmen te ontvangen. Uit de projecten die na deze stemperiode in de top 15 zijn beland, kiest de jury in juli drie tot zes projecten uit die in oktober meedingen naar het geldbedrag van €20.000 tot €100.000 euro. Zo ook het project van Plattelandsjongeren NL, hoe gaaf zou dat zijn! We leggen je graag stap voor stap uit hoe je ook jouw stem uitbrengt.

Stappenplan:

Stap 1 – Surf naar www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2022

Stap 2 – Scroll naar het kader waar je in kunt loggen op LinkedIn of Facebook (zie foto), klik op de rode tekst ‘via LinkedIn’ of ‘via Facebook’ en log in.

Stap 3 – Scrol door de projecten tot je de volgende afbeelding tegenkomt:

Stap 4 – Je kunt in totaal 10 punten uitdelen via het ‘+’ en ‘-‘ teken (het zou natuurlijk heel tof zijn als je de volle 10 punten aan ‘Als je Kop Vol Zit’ geeft).

Stap 5 – Stemmen maar!

Stap 6 – Heb je zowel een Facebook- en LinkedIn-account? Herhaal de bovenstaande stappen dan ook met het andere account (in totaal kun je dus 20 punten uitdelen). GO, GO, GO!

Stap 7 – Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen, zodat Plattelandsjongeren NL op 14 juni een plekje in de top 15 weet te bemachtigen.

Heel erg bedankt voor je hulp!