VACATURE | NAJK zoekt een nieuwe portefeuillehouder varkens-, pluimvee-, en kalverhouderij

Om het stokje van Tim van der Mark in het dagelijks bestuur van NAJK over te nemen zijn we op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder varkens, pluimvee en kalverhouderij. Als bestuurder signaleer jij zaken waar de intensieve veehouders in Nederland mee te maken krijgen en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur. 

Binnen deze portefeuille vertegenwoordig je, samen met twee afgevaardigden, de jonge varkens-, pluimvee- en kalverhouders in de lobby in Den Haag. Je kunt natuurlijk niet in alle drie de sectoren actief zijn, dus de twee afgevaardigden signaleren zaken in de sectoren waar jij als bestuurder minder bekend mee bent. Daarnaast ben je met de zes andere bestuursleden verantwoordelijk voor NAJK.

Heb jij dag in dag uit met één van deze sectoren te maken? Ben jij een (inter)nationale agrarische trendwatcher die graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, deze ook kan signaleren en denkt in kansen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met cv te mailen naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via 030-2769869 / sollicitatie@najk.nl of de huidige dagelijks bestuurder met deze portefeuille, Tim van der Mark (06-49914851 / tvandermark@najk.nl).

Vacatures
Valt deze vacature niet helemaal binnen jouw sector, maar wil je wel graag het dagelijks bestuur van NAJK versterken? Voor de portefeuille akkerbouw zoeken we ook nog een geschikte vervanger. Lees meer.