VACATURE | Word secretariaatsmedewerker bij DAJK!

Het Drents Agrarisch Jongeren Kontakt (DAJK) behartigt de belangen van jonge agrarische ondernemers in Drenthe en is op zoek naar een nieuwe secretariaatsmedewerker (m/v) voor 6-16 uur in de week.

Als secretariaatsmedewerker ben je de spil van DAJK. Je bent aanspreekpunt voor collega’s, bestuurders, leden en externe contacten. Je ondersteunt voornamelijk de bestuursondersteuner / regiocoördinator van de provincie en draagt daarnaast verantwoordelijkheid voor een aantal ‘eigen’ taken.

Ben jij de persoon die overzicht houdt? Kun jij prioriteiten stellen, maar ook aangeven wanneer iets niet kan? Kortom: zorg jij voor een stukje overzicht en rust binnen het bestuur én vind je het leuk een bijdrage te kunnen leveren aan een goede toekomst voor (agrarische) jongeren op het platteland?

Lees hier de volledige vacature!

Solliciteren?
Ben of ken jij de secretariaatsmedewerker die wij zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar: sollicitaties@najk.nl. Eerst nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Eke Folkerts, via efolkerts@najk.nl of 06-42404410.