Leerzame bijeenkomsten over het nieuwe GLB

Het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) verandert vanaf 2023 en dit brengt de nodige vragen met zich mee. Vorige maand deelden we al een aantal bijeenkomsten met jullie, maar het ministerie heeft hier weer een nieuwe datumreeks aan toegevoegd. Deze bijeenkomsten over het nieuwe GLB-NSP bieden praktische uitleg en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Op welke datum is er eentje bij jou in de buurt?

Het nieuwe GLB richt zich op de verdere verduurzaming van de landbouw. Als boer kun je bijvoorbeeld vergoed worden voor het uitvoeren van eco-activiteiten. Het GLB zal dus anders worden dan je nu gewend bent, maar welke kansen biedt het jou en je bedrijf? Tijdens een informatieavond vertellen beleidsadviseurs van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) meer over het nieuwe GLB.

Fysieke bijeenkomsten
In verschillende regio’s van Nederland worden bijeenkomsten georganiseerd over het nieuwe GLB. Hieronder de datums en locaties.

  • 8 december, Wieringerwerf
  • 12 december, Barneveld
  • 14 december, Sneek
  • 15 december, Drachten
  • 15 december, Zwolle
  • 19 december, Zuid-Beijerland

Je kunt je via dit aanmeldformulier inschrijven voor één van bovenstaande bijeenkomsten.