VACATURE | Word portefeuillehouder internationaal bij NAJK

Omdat de huidige portefeuillehouder internationaal, Peter Meedendorp, is verkozen tot voorzitter van CEJA, de Europese Raad voor jonge boeren in Brussel, is het dagelijks bestuur van NAJK op zoek naar een portefeuillehouder internationaal. Als nieuwe dagelijks bestuurder signaleer jij zaken die in Europa spelen en draag je bij aan de aspecten waar de Europese jonge boeren en tuinders mee te maken krijgen.

Binnen deze portefeuille vertegenwoordig je NAJK bij de vergaderingen van CEJA, versterk je het (inter)nationale netwerk binnen de portefeuille internationaal en onderhoud je de contacten met provinciale en lokale AJK’s.

Kent de Engelse taal voor jou geen geheimen? Ben jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de agrarische sector en stopt deze nieuwsgierigheid niet bij de Nederlandse grens? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden, maar wil je nog wat meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met met NAJK via 030-2769869 of sollicitatie@najk.nl. Liever direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur uiterlijk zondag 3 september je CV en motivatiebrief naar eerdergenoemd e-mailadres.