Maak kennis met de nieuwe directeur en medewerkers van NAJK!

Achter de schermen wordt er met een enthousiast team hard gewerkt om de organisatie rondom NAJK draaiende te houden. Zo kunnen we jouw belangen blijven behartigen en door middel van projecten een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jong agrarisch Nederland. We vinden het belangrijk dat je weet wie wij zijn en stellen een aantal (nieuwe) medewerkers graag aan je voor!

Omdat onze oud-bestuurder en -directeur Eke Folkerts als kandidaat-gedeputeerde voor BBB Friesland aan de slag is gegaan, heeft Anita Koops het stokje bij NAJK van haar overgenomen. Wegens uitbreiding van het communicatieteam en wisselingen bij de provincies heeft NAJK daarnaast nog een aantal medewerkers mogen verwelkomen.

Wie dit zijn en wat ze precies gaan doen, las je in dit artikel in de BNDR.