VACATURE | Word portefeuillehouder leefomgeving bij NAJK!

Om het stokje van Harold Overmars in het dagelijks bestuur van NAJK over te nemen zijn we op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder leefomgeving. Als dagelijks bestuurder met deze portefeuille signaleer jij zaken rondom stikstof, klimaat en andere belangrijke thema’s en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur. 

Binnen deze portefeuille ben je verantwoordelijk voor een aantal grote en complexe dossiers als stikstof, klimaat en biodiversiteit. De lobby op deze thema’s is zeer belangrijk voor de toekomst van onze leden: de jonge boeren en tuinders en jij kunt daar je steentje aan bijdragen! Daarnaast ben je met de zes andere bestuursleden verantwoordelijk voor NAJK.

Ben jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zowel op economisch als maatschappelijk vlak en kijk jij er naar uit om de belangen voor de jonge boeren en tuinders te behartigen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Stuur uiterlijk zondag 12 november je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via hetzelfde mailadres.