VACATURE | Kom het dagelijks bestuur van NAJK versterken als portefeuillehouder leefomgeving

NAJK is op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder leefomgeving! Als dagelijks bestuurder met deze portefeuille signaleer jij onder andere zaken rondom stikstof, klimaat en andere belangrijke thema’s en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur. 

De lobby op thema’s als stikstof, klimaat en biodiversiteit is zeer belangrijk voor de toekomst van onze leden: de jonge boeren en tuinders en jij kunt daar je steentje aan bijdragen! Daarnaast ben je met de zes andere bestuursleden het gezicht van de jonge boeren en tuinders in Nederland.

Ben jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zowel op economisch als maatschappelijk vlak en kijk jij er naar uit om de belangen voor de jonge boeren en tuinders te behartigen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Stuur uiterlijk zondag 12 november je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via hetzelfde mailadres.