VACATURE | NAJK zoekt Strategisch Coördinator voor agrarische belangen

NAJK is op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor de agrarische sector en belangenbehartiging. De functie van Strategisch Coördinator Bestuurs- en Beleidszaken biedt een unieke kans om een belangrijke rol te vervullen binnen dé organisatie voor de jonge boeren en tuinders.

Als Strategisch Coördinator Bestuurs- en Beleidszaken ben je de rechterhand en sparringpartner op het gebied van belangenbehartiging van ons achtkoppige dagelijks bestuur, met elk hun eigen portefeuille. Jouw rol is cruciaal om het bestuur soepel te laten opereren binnen de complexe wereld van de agrarische belangenbehartiging voor jonge boeren en tuinders.

Kom jij ons team versterken?
Heb jij kennis van de lobby en politieke processen, passie voor de agrarische sector en laat jouw agenda het toe jezelf flexibel in te zetten? Word de inhoudelijke spin in het web tussen het dagelijks bestuur van NAJK, de provinciale afdelingen en leden en zet de dagelijks bestuurders in hun kracht binnen deze dynamische functie!

Lees hier de hele vacature.

Schrijven maar!
Stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@najk.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anita Koops, directeur NAJK, via 06 23 81 20 80.