Dagelijks Bestuur FAJK

Voorzitter

Tom van Wijk

Hallo allemaal! Ik ben Tom van Wijk, 23 jaar oud en ik woon al 19 jaar in het pittoreske Dronten.

Veel van jullie kennen mij wel maar ik zal mij even kort voorstellen. Vanaf jongs af aan heb ik altijd veel gewerkt op een akkerbouwbedrijf in Nagele. Hier heb ik mijn passie voor de akkerbouw ontwikkelt. Na de opleiding op de MAS te hebben afgerond en 2 jaar op de HAS rondgekeken te hebben ben ik 7 maanden in Australië geweest. Na dit avontuur ben ik begonnen bij van Wesemael te Biddinghuizen. Hier leer ik het vak als teeltadviseur, ik mag dit met veel plezier doen. Sinds Mei 2022 zit ik in het bestuur bij het FAJK en sinds Oktober 2023 mag ik de functie als voorzitter bekleden. In combinatie met mijn baan is dit zeer goed te doen! Bij vragen en ideeën ben ik altijd bereikbaar!

Penningmeester

Colin Dekker

Ik ben Colin Dekker uit Zeewolde waar mijn ouders een melkveebedrijf hebben.

Sinds voorjaar 2022 ben ik bestuurslid voor het FAJK. Dat doe ik momenteel in de rol als penningmeester. In 2019 heb ik de studie veehouderij en agrarisch ondernemerschap afgerond in Dronten. Momenteel werk ik nog 4 dagen in de week voor Wageningen Plant Research waar ik mij vooral bezighoud met bemesting, gewas, bodem en milieu thema’s op melkveehouderijbedrijven.

Vanuit mijn rol als bestuurslid houd ik mij vooral bezig met thema’s zoals melkveehouderij, stikstof en water. Zo zit ik binnen het NAJK in de klankbord melkveehouderij.

Algemeen bestuurslid

Heilise Roos

Algemeen bestuurslid

Nienke Kloosterman

Algemeen bestuurslid

Colin Dekker