Aanbod NAJK seizoen 2015-2016

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Na de zomer kunnen we jonge boeren weer verwelkomen op interessante AJK-avonden. Zoekt jouw AJK invulling of inspiratie voor cursussen, avonden of activiteiten? Blader dan de seizoensgids van NAJK eens door.

Speciaal voor bedrijfsopvolgers, voor jouw AJK, voor jou en voor bestuurders ontwikkelde NAJK de seizoensgids 2015-2016. Hierin is het uitgebreide aanbod van NAJK te vinden, van cursussen voor bedrijfsopvolgers, (discussie)avonden over actuele thema’s, studiereizen tot korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wil je meer jonge boeren op je AJK-activiteiten verwelkomen? Blader dan snel door naar de laatste pagina’s: tips voor ledenwerving.

Alle AJK’s ontvangen in september via de provincie een exemplaar van de seizoensgids. Wil jij hem ook graag doorbladeren? Kijk dan hier of bestel de gids via info@najk.nl.