Neline Both de nieuwe secretaris van NAJK

Per 1 februari heeft Kirsten Haanraads afscheid genomen als algemeen secretaris van NAJK. Kirsten heeft haar werk met veel plezier en enthousiasme gedaan. Kirsten: “De agrarische sector heeft de afgelopen jaren vele uitdagingen gekend en het was bijzonder om daar betrokken bij te zijn. Daarnaast heb ik genoten van al het contact met bestuurders, leden en partners.” Kirsten Haanraads verruilt haar baan bij NAJK voor een baan bij Public Affairs van Natuurmonumenten. NAJK bedankt Kirsten voor haar inzet. “Kirsten heeft de afgelopen jaren NAJK nog sterker op de kaart gezet. Ze had een enorme drive en veel enthousiasme. Namens heel NAJK wens ik Kirsten veel succes toe in haar nieuwe baan bij Natuurmonumenten”, aldus NAJK-voorzitter Eric Pelleboer.

Met het vertrek van Haanraads is een nieuw algemeen secretaris aangetrokken. Per 1 februari heeft Neline Both de functie van algemeen secretaris bij NAJK op zich genomen. Neline heeft een opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness op de CAH Vilentum in Dronten gevolgd, en vervolgens een master Bestuurskunde op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Both gaat haar functie met veel enthousiasme tegemoet. “De agrarische sector is een prachtige sector, met veel potentie. Jonge boeren en tuinders hebben de toekomst, daarom wil ik mij graag inzetten voor de belangen van deze jonge professionals”, aldus Neline. Meer weten over Neline Both? Volg haar op Twitter: @NelineBoth.