NAJK start opnieuw Jonge Boer Proof!-keuring

Exposanten van de agrarische beurzen van Evenementenhal: word Jonge Boer Proof!

Afgelopen beursseizoen kwam K.I. SAMEN als beste uit de Jonge Boer Proof!-keuring. Zij waren trotse winnaar van de Jonge Boer Proof!-award 2015-2016. Ook komend beursseizoen gaat de Jonge Boer Proof!-jury van NAJK weer op bezoek bij diverse agrarische exposanten. Aan de hand van een keuringsrapport bepaald deze jury of de exposanten klaar zijn voor de nieuwe generatie boeren. Zijn de exposanten op de beurs Jonge Boer Proof!?is de vraag die centraal staat. Hebben ze de capaciteiten in huis om op de beurs ook de aanstormende generatie aan te spreken in hun stand? Zo ja, dan krijgen ze op de beurs het keurmerk: Jonge Boer Proof!

Is jouw stand ook Jonge Boer Proef!?

Sta jij met jouw bedrijf op minimaal één van de agrarische vakbeurzen van Evenementenhal? Dan kunt u zich aanmelden voor Jonge Boer Proof! Een initiatief van NAJK in samenwerking met Evenementenhal. Jouw bedrijf kan hiermee het Jonge Boer Proof!-keurmerk verdienen en misschien wel dingen naar de award! Meld jouw bedrijf hier aan.

Per agrarische beurs van Evenementenhal waar NAJK aan deelneemt wordt er één Jonge Boer Proof!-dag georganiseerd. Over het gehele beursseizoen van 2016-2017 worden de punten vergeleken van de exposanten welke het Jonge Boer Proof!-keurmerk hebben ontvangen. De exposant die overall het beste uit de bus komt, krijgt de Jonge Boer Proof!-award aan het einde van het beursseizoen. En natuurlijk hoort hier de nodige media-aandacht bij.

 

Iedere stand zou de capaciteiten moeten hebben om de aanstormende generatie boeren aan te spreken.