Kringlooplandbouw: de toekomst of een sprookje?

Het lijkt het toverwoord voor de Nederlandse boeren in politiek Den Haag. Volgens LNV-minister Schouten is het zelfs de toekomst, een duurzaam alternatief voor de landbouw in Nederland. We hebben het natuurlijk over kringlooplandbouw. Maar is dit dan écht het lichtpuntje aan het einde van die ellenlange stikstoftunnel of blijft het bij een sprookje? Aan de hand van vijf stellingen en vragen gaven onze partners in de BNDR van maart hun visie en advies over dit prikkelende onderwerp. Er ging alleen heel even iets mis. Bij deze een rectificatie!

De oplettende BNDR-lezers hadden het vast al door: er is iets misgegaan bij de drukker. In plaats van pagina zes, staat de vijfde pagina er twee keer in. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, want hierdoor missen jullie drie interessante stellingen. Om jullie toch de volledige ‘lezersexperience’ te geven, vind je hier het hele thema-artikel. Veel leesplezier!