Webinar over inspecties veiligheid rund- en melkveebedrijven op 29 juni

Eind april verspreidde we het BoerVeilig-Alert, een nieuwsbericht over de aangekondigde inspecties voor de rund- en melkveesector. Heb jij je ondertussen al voorbereid? Dinsdag 29 juni om 10.30 uur organiseren wij vanuit BoerVeilig, samen met Stigas, Inspectie SZW en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een webinar over de inspecties die op dit moment plaatsvinden in deze sectoren.

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Marloes van Schaik (projectleider BoerVeilig), Jane Tijssen (projectleider Inspectie SZW) en Mirjam de Groot (veiligheidsdeskundige Stigas). In maximaal 60 minuten tijd komen in ieder geval aan de orde:

  • Waarom vinden er inspecties plaats in de rund- en melkveesector?
  • Wat gebeurt er tijdens een inspectie?
  • Hoe kan ik me als ondernemer voorbereiden op een inspectie?

Aanmelden voor het webinar

Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen die in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee je het webinar kunt terugkijken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden. Zo kun je het webinar op een later tijdstip nog eens bekijken.

Meld je hier aan voor het webinar!