WEBINAR | In gesprek met de landbouwwoordvoerders van de nieuwe coalitie

Aanstaande woensdag 22 december gaat Roy Meijer namens NAJK en de jongerenraden onder leiding van Esther de Snoo in gesprek met de landbouwwoordvoerders van de vier coalitiepartijen over het nieuwe regeerakkoord. Jij kunt live online deelnemen en je vragen stellen!

Jonge Boeren en Tuinders Manifest
Op donderdag 22 april presenteerden NAJK en 15 jongerenraden van coöperaties in de land- en tuinbouw tijdens een online debat het manifest met hun toekomstvisie aan de landbouwspecialisten van de Tweede Kamer. De landbouwwoordvoerders van de nieuwe coalitie blikken precies acht maanden later terug op deze visie en kijken samen met de jonge boeren en tuinders vooruit naar de toekomst van de land- en tuinbouw.

Webinar 22 december
Namens NAJK en de verschillende jongerenraden gaat Roy Meijer aanstaande woensdag om 20:30 uur in gesprek met Derk Boswijk (CDA), Pieter Grinwis (CU), Thom van Campen (VVD) en Tjeerd de Groot (D66) over het nieuwe regeerakkoord. Esther de Snoo leidt het gesprek. Stel ook jouw vragen aan de landbouwwoordvoerders van de vier coalitiepartijen. Vragen kunnen live worden gesteld of vooraf verstuurd worden naar info@najk.nl.

Meld je hier aan voor het webinar!