Jonge varkenshouders opgelet: ga mee op studiereis naar Scandinavië!

Ben je een jonge en ondernemende varkenshouder? Wil je graag je horizon verbreden en met ons mee op reis? Dan zijn wij op zoek naar jou! In het nieuwe project ‘Next generation pig farming’ nemen we jou én jouw kennis en ervaring als varkenshouder graag mee naar Scandinavië. Een mooie reis om nieuwe ervaringen op te doen en jouw kennis te vergroten. 

Van zondag 2 t/m vrijdag 7 oktober 2022 gaan 15 jonge varkenshouders op studiereis naar de varkenshouderij in Scandinavië. Tijdens deze reis wordt de varkenshouderij vanuit diverse oogpunten bekeken. Het overkoepelende thema is dierwelzijn, in relatie tot onder andere innovatieve huisvesting en techniek, keten, financiën en regeneratieve landbouw.

Aanmelden
Benieuwd naar de algemene voorwaarden en de inschrijfprocedure? Check de pagina Studiereis Varkenshouderij en meld je aan!

Als belangenbehartiger voor de jonge boeren en tuinders heeft NAJK met dit project de handen ineengeslagen met The Global Coalition for Animal Welfare (GCAW). Zij zijn een wereldwijd platform dat grote bedrijven en experts op het gebied van dierwelzijn verenigt en hebben als belangrijkste doel het bevorderen van dierenwelzijn in de voedselketen. GCAW ondersteunt NAJK financieel in dit project.