Ga je mee naar de Boerderij van de Toekomst?

Ben je op zoek naar een inspirerende, leerzame en leuke excursie voor jouw afdeling of (studie)groep van boeren en tuinders? Wat denk je van een bezoek aan de Boerderij van de Toekomst van Wageningen Plant Research in Lelystad? Rode draad van de excursie is de vraag ‘hoe boeren we over tien jaar?’ Het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer verbindt deze vraag van de Boerderij van de Toekomst aan de praktijkervaringen van boeren en tuinders.

Excursie programma
Naast een rondleiding over het proefveld en langs het machinepark is het gesprek tussen boeren en wetenschappers over kansen en uitdagingen in de agrarische sector een belangrijk onderdeel van deze DAW- excursie. Het Spel van de Toekomst helpt om dit gesprek met elkaar te voeren op een leuke interactieve manier. Dit ‘levende ganzenbord’ met stellingen, vragen en een beetje competitie daagt iedereen uit om zijn of haar zegje doen. De excursie duurt ongeveer 3 uur inclusief lunch en kan zowel in de ochtend als in de middag. In onderstaande video wordt er meer verteld over het programma.

Aanmelden
De excursiedata (12 mei, 2 en 16 juni, 4 juli, 25 aug of 15 sept), het programma en het aanmeldformulier vind je op deze pagina.

Zien we jou binnenkort in Lelystad?

NAJK werkt mee aan het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW) waar boeren en tuinders werken aan schoon en voldoende water en een betere bodem. Zij nemen vrijwillig maatregelen op hun eigen bedrijf of doen mee in een project om meer kennis op te doen.