Jonge boeren zetten hun boerderij massaal in de verkoop met ludieke actie

Agrarisch Nederland staat massaal in de ‘verkoop’ om aandacht te vragen voor de onrealistische stikstofplannen van minister van der Wal! Het is een ludieke actie van alle jonge boeren en tuinders van Nederland als reactie op de doelenbrief van minister Van der Wal die op 10 juni verscheen. Staat er bij jou ook al een ‘Te Koop’-bord in de tuin om de agrarische sector een hart onder de riem te steken?

Wellicht is het je al opgevallen dat de homepagina van www.najk.nl afgelopen weken veranderde in een makelaarspagina, waarop de (jonge) boeren door middel van foto’s en video’s hun bedrijven ‘aanbieden’ en met het Te Koop-bord aandacht vragen voor hun toekomst. Voor meer achtergrond van deze actie lees je hier het nieuwsbericht dat op 21 juni door NAJK naar buiten werd gebracht.

Doe mee!
Doe jij ook mee? Download en print je eigen ‘Te Koop’-bord. Hang het bord voor je raam of geef het een goed zichtbaar plekje in de tuin. Als je vervolgens een foto van jouw bord deelt via communicatie@najk.nl, zal deze z.s.m. op de aanbodpagina van Makelaardij Van der Wal worden geplaatst.

Tip: wil je het Te Koop-bord / de actiesticker op groot formaat? Laat deze dan afdrukken bij een printshop in de buurt.