VACATURE | Word jij de nieuwe dagelijks bestuurder van NAJK?

Om het zevenkoppige bestuur te komen versterken is NAJK op zoek naar twee nieuwe dagelijks bestuurders. Iemand met de portefeuille akkerbouw en een portefeuillehouder varkens, pluimvee en kalverhouderij. Als bestuurder signaleer jij zaken waar de jonge akkerbouwers of intensieve veehouders in Nederland mee te maken krijgen en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur. 

Binnen jouw portefeuille vertegenwoordig je jouw achterban bij de lobby in Den Haag. Daarnaast ben je met de zes andere bestuursleden verantwoordelijk voor NAJK.

Heb jij dag in dag uit met één van deze sectoren te maken? Ben jij een (inter)nationale agrarische trendwatcher die graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, deze ook kan signaleren en denkt in kansen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Je vindt beide vacatures op onze vacaturepagina!

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer direct door je brief met cv te mailen naar sollicitatie@najk.nl. Eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met NAJK via 030-2769869 / sollicitatie@najk.nl of de huidige dagelijks bestuurder met de bijbehorende portefeuille.

Akkerbouw: Leendert Jan Onnes (06-36347004 / lonnes@najk.nl)

Varkens, pluimvee en kalverhouderij: Tim van der Mark (06-49914851 / tvandermark@najk.nl)