Workshops Boerenkansen van start tijdens Biokennisweek 2023

Voor het project Boerenkansen ontwikkelen NAJK en Bionext momenteel diverse workshops rondom kringlooplandbouw welke van 16 t/m 19 januari van start gaan tijdens de Biokennisweek 2023. Als NAJK-lid of student kun je hier gratis bij zijn!  

Ben je benieuwd hoe je op jouw bedrijf aan de slag kunt met kringlooplandbouw? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de alternatieven voor antibiotica, hoe je je gewassen gezond houdt met minder chemische gewasbeschermingsmiddelen of het beste de omgeving bij je bedrijf betrekt? Doe dan mee met de ‘Boerenkansen’-workshops en vorm je eigen visie!

Programma NAJK tijdens Biokennisweek
De vierdaagse Biokennisweek is zowel live als online en NAJK biedt vanuit de projecten Boerenkansen en Boer zoekt Boer een divers programma aan.

Online:

Op de beurs:

Vraag nu jouw gratis kaart (t.w.v. €50) aan! 
Als NAJK-lid of student kun je gratis deelnemen aan de verschillende webinars en workshops, maar let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op = op!

Als student:
Ben je student? Mail dan naar info@bio-beurs.nl en ontvang een code om een gratis ticket te reserveren.

Als NAJK-lid:
Stuur een mailtje naar mholtland@najk.nl, geef aan dat je graag een kaart ontvangt en volg de leukste workshops en webinars tijdens de Biokennisweek 2023.

Klik hier voor meer praktische info over de Biokennisweek.