Workshop ‘Hoe betrek je je omgeving? – het verhaal van jouw bedrijf’

Datum 19-01-2023
Tijd 12:00 - 13:00 uur
Locatie Brabanthallen, Diezekade 2, 's-Hertogenbosch


Als (jonge) agrariër sta je midden in de samenleving. Steeds meer mensen (denk aan burgers, consumenten, buren) kijken met je mee. Hoe maak je op de juiste manier verbinding met je omgeving en houd je zelf de regie? Hoe word je ambassadeur van jouw bedrijf? Welke kanalen zet je in om jouw verhaal goed tot zijn recht te laten komen? Welke manieren zijn er naast social media nog meer? Een agro-influencer neemt je tijdens de Biokennisweek mee in al deze vragen en de do’s en don’ts. Deze workshop vanuit het project Boerenkansen biedt daarmee veel inspiratie om jouw bedrijf (nog) beter op de kaart te zetten. Na afloop kun je direct de eerste stap(pen) zetten!
Bram Romme is melkveehouder, en heeft zichzelf tijdens zijn studie op de HAS verdiept in het communiceren van zaken uit de agrarische sector naar burgers toe, met als doel om het imago van de agrarische sector te verbeteren. Hij heeft zich eerst ingelezen in hoe feiten mensen kunnen overtuigen, oftewel, hoe verpak je het verhaal wat je wil vertellen naar de burger toe, zodat zoveel mogelijk mensen het willen zien, willen horen en ook willen geloven. Bram heeft een Tikto-account opgericht, waar hij honderdduizenden mensen mee bereikt. Wil jij ook stappen zetten in het betrekken van de burger bij jouw boerderij? Meld je dan aan voor deze workshop!

De vierdaagse Biokennisweek is live én online van 16 t/m 19 januari 2023 en NAJK verzorgd vanuit het project Boerenkansen en Boer zoekt Boer verschillende webinars en workshops.

Gratis naar de Biokennisweek!
Als NAJK-lid of student kun jij een gratis toegangskaart (t.w.v. €50,-) aanvragen. Hoe je dit kunt doen, lees je hier.

Volg ook één of meer van onze andere workshops:

Online:

Op de beurs:Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...