Hoe maak jij jouw keuzes? Deel jouw ervaringen

Als (jonge) boer neem je dagelijks tientallen beslissingen voor jouw bedrijf, zowel voor de korte als lange termijn. José Dijkshoorn wil voor haar afstudeeronderzoek graag in gesprek met jonge boeren over hoe zij ondernemen en keuzes maken.

Met jouw ervaring als agrariër kan jij José helpen meer inzicht te krijgen hoe er ondernomen wordt op een boerenbedrijf, hoe jij te werk gaat en wanneer je besluit wat te doen.

Afstudeeronderzoek
“Ik studeer aan de Technische Universiteit in Delft. Het afstudeeronderzoek doe ik in opdracht van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW). De uitkomsten uit het onderzoek helpen het DAW om haar kennis en informatie rond bodem- en watermaatregelen beter af te stemmen aan de behoefte van boeren, aan jou en jouw collega’s”, aldus de studente.

José wil graag leren van jouw ervaringen en komt daarom graag op bezoek om mee te helpen bij jouw dagelijkse werkzaamheden én voor een gesprek over ondernemerschap.

Praktische informatie:

  • José is op zoek naar jonge agrariërs (t/m 35 jaar), die in een maatschap/vof zitten;
  • Ze loopt een dag(deel) mee en heeft een gesprek met jou;
  • Ter voorbereiding op het gesprek worden vooraf enkele vragen toegestuurd;
  • Ze zou graag eind januari, begin februari op bezoek komen.

Interesse? Neem contact op met José Dijkshoorn, j.dijkshoorn@student.tudelft.nl, tel. 06 -13 30 51 94

 

NAJK werkt mee aan het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW) waar boeren en tuinders werken aan schoon en voldoende water en een betere bodem. Zij nemen vrijwillig maatregelen op hun eigen bedrijf of doen mee in een project om meer kennis op te doen.