Eindbijeenkomst Innovatiefonds voor telers

Datum 27-02-2018
Tijd 14:45 - 17:00 uur
Locatie Agrifirm, Landgoedlaan 20, Apeldoorn


Dinsdag 27 februari 2018 om 15.00 uur

Akkerbouwers en tuinders zijn creatief in het bedenken van praktische oplossingen. Deze oplossingen zijn niet alleen bruikbaar voor hun eigen bedrijf maar zijn juist ook interessant voor hun collega’s. Het Innovatiefonds stimuleerde de afgelopen jaren  om de expertise ook met anderen te delen. De beste innovaties kregen een financiële  beloning om het idee verder uit te voeren of te perfectioneren.

Zo heeft het Innovatiefonds voor telers de afgelopen jaren vele innovaties in de akker- en tuinbouw mogen ontvangen en heeft het fonds mooie concrete oplossingen opgeleverd. Bijvoorbeeld een bufferwagen voor potplanten, maïsteelt tussen fruitbomen,  een twaalf meter brede rijenspuit met gps-aansturing en -sectieafsluiting in de suikerbietenteelt en Eco-Combi Douche. Stuk voor stuk succesvolle innovaties die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de land- en tuinbouw.

Na acht jaar stopt het Innovatiefonds voor telers (eerder Wim Luijkx innovatiefonds). Op dinsdag 27 februari 2018 is de slotbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst blikken we  terug op acht jaar Innovatiefonds, komt er een oud-winnaar aan het woord en vindt de prijsuitreiking voor de beste innovatie van het najaar 2017 plaats.

Programma

14.45 uur             Inloop
15.00 uur             Terugblik op acht jaar Innovatiefonds voor telers  – Doeko van ’t Westeinde (voorzitter Innovatiefonds voor telers)
15.15 uur             Oud-winnaar aan het woord – Piet Jan Thibaudier (winnaar 2014 met grasmeter)
15.30 uur             Prijsuitreiking najaar 2017 – met toelichting ingezonden innovaties
15.45 uur             Afsluiting
16.00 uur             Borrel
17.00 uur             Einde

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar innovatie in de land- en tuinbouw? En wil jij weten wat het Innovatiefonds de afgelopen tijd gestimuleerd heeft? Meld je dan voor 20 februari aan via het aanmeldformulier. Toegang is gratis.

Het innovatiefonds is een initiatief van tien samenwerkende partners:Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...