Proosten op het leven in de bodem

Datum 27-01-2017
Tijd 13:00 - 16:00 uur
Locatie Loonbedrijf Wieringa, Boterdiep WZ 50, Bedum


Voor de uitnodiging en meer informatie, klik hier.
In het kader van het programma Gouden Gronden organiseren GrAJK, het Collectief Groningen West en Biowad in samenwerking met het waterschap Noorderzijlvest en de provincie Groningen op 27 januari 2017 een kennismiddag over het leven in de bodem. We combineren het nuttige met het aangename: naast een inhoudelijke verdieping is er ruim de gelegenheid om informeel met elkaar op het nieuwe jaar vooruit te blikken.

In deze kennisbijeenkomst gaan we in op de betekenis van het bodemleven voor de kwaliteit van de bodem en het watersysteem. Op de invloed ervan op de productiviteit van de bodem en op de vraag hoe je het bodemleven kunt monitoren. Bovenal laten we met voorbeelden uit de praktijk zien hoe je binnen de gangbare landbouwpraktijk het bodemleven zonder veel moeite kunt stimuleren, zodat het bodemleven ook voor jouw bedrijf gaat werken.

Graag nodigen we u uit om op 27 januari met ons te proosten op: Het leven in de bodem!

Deze bijeenkomst richt zich globaal op het gebied tussen Dollard en Lauwersmeer en staat open voor agrariërs en adviseurs.

Het programma is bij deze uitnodiging bijgevoegd. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

De bijeenkomst vindt plaats op 27 januari van 13.00 – 16.00 (met aansluitend een hapje en drankje).
De locatie is Loonbedrijf Wieringa, Boterdiep WZ 50, Bedum.
Ter bezichtiging zullen verschillende machines worden opgesteld.

In verband met de catering verzoeken wij u zich voor deze bijeenkomst uiterlijk voor 23 januari 2017 op te geven via het aanmeldformulier.

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de inbreng van het Louis Bolk Instituut, PPO-Lelystad, Loonbedrijf Wieringa, Jan Anko Havinga, Klaas Wolters en Visscher Holland BV.

Meer informatie:
Wolter Neutel (GrAJK): wneutel@grajk.nl
Gert Jan Stoeten (CGW): gjstoeten@collectiefgroningenwest.nl
Bjartur Swart (Gouden Gronden): bjartur@earthcaresolutions.nlKaart naar locatie

Kaart wordt geladen...