AFGELAST – Risicobewust-zijn. Hoe doe je dat?

Datum 14-12-2017
Tijd 19:30 - 22:00 uur
Locatie Interpolis, Rijnzathe 14, De Meern


Avond over het managen van risico’s in de akkerbouw op 14 december 2017

Risico’s. We denken liever over de kansen. Toch is goed risicomanagement in de akkerbouw van groot belang. De akkerbouw staat aan de basis van de voedselketen, bedrijven zijn kapitaalintensief en de akkerbouw is afhankelijk van het weer.

De impact van de risico’s zijn op verschillende plekken heel duidelijk geworden. Denk maar aan de invloed die extreem weer heeft gehad op de gewassen. Of aan de stalbranden die geweest zijn. Of de invloed van de fipronilcrisis op de pluimveesector. Wat kunnen we als akkerbouwers doen om ons te beschermen tegen frauduleuze praktijken? Verzekeren is niet de oplossing voor deze verschillende risico’s, maar hoe kun je dan wel omgaan met deze risico’s?

Op donderdag 14 december organiseert NAJK daarom samen met Interpolis een avond speciaal voor jonge akkerbouwers. Het zal een interactieve avond worden waarbij kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

Tijd

19.30 uur              Inloop met koffie en thee

20.00 uur              Welkom door Doeko van t Westeinde (NAJK) en Willem Snoeker (Interpolis)

20.10 uur              Interactieve sessie over risico’s in de akkerbouw

22.00 uur              Afsluiting

Aanmelden

Wil jij deze avond niet missen? Meld je dan na aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht in verband met de registratie voor een parkeerplek en toegang tot het gebouw.

Aan de avond zijn geen kosten verbonden.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...