Workshop natuurlijke diergeneesmiddelen – feiten & fabels

Datum 18-01-2024
Tijd 14:15 - 15:15 uur
Locatie Brabanthallen, Diezekade 2, 's-Hertogenbosch


Wij boeren willen het liefst zo min mogelijk zieke dieren. De natuur heeft ons eigenlijk al allerlei manieren gegeven om ziektes te voorkomen, en daar wordt in de workshop ‘natuurlijke diergeneesmiddelen: de feiten en fabels,’ van de NAJK & Bionext van alles over verteld! Kun je de gezondheid van je dieren nog verder verbeteren op een natuurlijke manier? In deze workshop op de Biokennisweek hoor je verhalen van boeren die werken met natuurlijke middelen en krijg je tips en tricks van een dierenarts over het gebruik hiervan.

De vierdaagse Biokennisweek is live én online van 15 t/m 18 januari 2023 en NAJK verzorgd vanuit het project Boerenkansen en Boer zoekt Boer verschillende webinars en workshops.

Gratis naar de Biokennisweek!
Als NAJK-lid of student kun jij een gratis toegangskaart (t.w.v. €50,-) aanvragen en deelnemen aan de verschillende webinars en workshops. Maar let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op = op!

Als student:
Ben je student? Mail dan naar info@biokennisweek.nl en ontvang een code om een gratis ticket te reserveren.

Als NAJK-lid:
Stuur een mailtje naar mholtland@najk.nl, geef aan dat je graag een kaart ontvangt en volg de leukste workshops en webinars tijdens de Biokennisweek 2024.

Volg ook één of meer van onze andere workshops:

 Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...