Workshop Meerwaarde creëren op het agrarisch bedrijf met een neventak

Datum 17-01-2024
Tijd 15:45 - 16:45 uur
Locatie Brabanthallen, Diezekade 2, 's-Hertogenbosch


Heb jij er wel eens aan gedacht om de agrarische tak op jouw bedrijf te combineren met een (geheel) ander verdienmodel? Zorgwoningen in de schuur, tiny houses met uitzicht op de grazende koeien, boerderijeducatie of een winkel op het erf? Er is zoveel mogelijk, maar waar moet je beginnen? En niet onbelangrijk: wat komt er allemaal bij zo’n neventak kijken? Een bestuurder van de vakgroep Multifunctionele Landbouw (MFL), die zelf ook multifunctioneel ondernemer is, neemt je op de Biokennisweek mee in deze wereld. Van kinderopvang tot melktap: zet ook op jouw erf een volgende stap!

De vierdaagse Biokennisweek is live én online van 15 t/m 18 januari 2023 en NAJK verzorgd vanuit het project Boerenkansen en Boer zoekt Boer verschillende webinars en workshops.

Gratis naar de Biokennisweek!
Als NAJK-lid of student kun jij een gratis toegangskaart (t.w.v. €50,-) aanvragen en deelnemen aan de verschillende webinars en workshops. Maar let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op = op!

Als student:
Ben je student? Mail dan naar info@biokennisweek.nl en ontvang een code om een gratis ticket te reserveren.

Als NAJK-lid:
Stuur een mailtje naar mholtland@najk.nl, geef aan dat je graag een kaart ontvangt en volg de leukste workshops en webinars tijdens de Biokennisweek 2024.

Volg ook één of meer van onze andere workshops:Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...