(Bio)boer zoekt (bio)boer – omschakelen & opvolgen

Datum 18-01-2024
Tijd 16:30 - 18:00 uur
Locatie Brabanthallen, Diezekade 2, 's-Hertogenbosch


Bioboer zoekt bioboer: nieuwe boeren zijn enthousiast voor de landbouw en ervaren ondernemers willen best graag ruimte bieden. Doe mee met deze inspirerende bijeenkomst over bedrijfsovername of starten. In deze workshop aansprekende voorbeelden van overname en start van nieuwe boeren en tuinders – succesvolle overdracht, nieuwe opvolging en eigen start.

Kom aansluitend ook ‘speeddaten’ in de Bioboer zoekt Bioboer live speeddatesessie van Landgilde, Toekomstboeren, NAJK en LTO. Stel jouw vraag in de speeddate en ontmoet hier je eigen toekomstboer of ervaren ondernemer waar jij kan starten. De vierdaagse Biokennisweek is live én online van 15 t/m 18 januari 2023 en NAJK verzorgd vanuit het project Boerenkansen en Boer zoekt Boer verschillende webinars en workshops.

Gratis naar de Biokennisweek!
Als NAJK-lid of student kun jij een gratis toegangskaart (t.w.v. €50,-) aanvragen en deelnemen aan de verschillende webinars en workshops. Maar let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op = op!

Als student:
Ben je student? Mail dan naar info@biokennisweek.nl en ontvang een code om een gratis ticket te reserveren.

Als NAJK-lid:
Stuur een mailtje naar mholtland@najk.nl, geef aan dat je graag een kaart ontvangt en volg de leukste workshops en webinars tijdens de Biokennisweek 2024.

Volg ook één of meer van onze andere workshops:Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...