Route 2050, een project van het OAJK

De wereld om ons heen verandert, zeker de laatste jaren. Een agrarisch bedrijf zag er 30 jaar geleden heel anders uit dan de bedrijven nu. Hoe anders zullen de bedrijven er dan over nog eens 30 jaar uitzien? Wat zijn de mogelijkheden en welke passen bij jou als ondernemer? Hoe kan jij zelf je voordeel doen met deze ontwikkelingen?

26 enthousiaste jonge ondernemers (tussen de 16 en 36 jaar oud) uit de provincie Overijssel doen mee aan het project Route 2050. Zij hebben allemaal de ambitie om hun agrarische onderneming toekomstbestendiger te maken. Door middel van dit project proberen zij erachter te komen op welke manier zij zichzelf redden in 2050.

Hoe ziet de planning eruit?
Op 1 oktober 2020 is Route 2050 fysiek van start gegaan. Vervolgens zijn individuele gesprekken gevoerd. Helaas loopt het programma op dit moment vertraging op vanwege de coronacrisis, maar wij en de deelnemers kunnen niet wachten tot we verder gaan. We willen dit graag in groepsverband doen, omdat de wisselwerking tussen de jonge ondernemers juist bijdraagt aan de opbrengsten.

Vragen?
Zie deze flyer! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met projectleider Lilian van Uhm, M: 06-30 18 88 00 E: lvanuhm@stimuland.nl.

Route 2050 in de media