Wat deed NAJK voor jou in mei?

Iedereen bij NAJK zet zich dag in dag uit voor 100% in voor jou als lid. We zorgen bijvoorbeeld voor het materiaal, achtergrondinformatie en gespreksleiders voor interessante bijeenkomsten of discussieavonden, ontwikkelen trainingen en cursussen, regelen winacties en behartigen jouw belangen in Den Haag of Brussel. Wat deed NAJK voor jou in mei? Hier een kleine greep uit alle activiteiten:

Wat zal NAJK voor jou doen in juni?

Natuurlijk zal in juni ook veel door NAJK worden georganiseerd. Lees het laatste nieuws op de NAJK-website. Hierbij alvast een voorproefje:

In juni vindt de algemene ledenvergadering van NAJK plaats. Dit jaar is OAJK (Overijssel) onze gastheer. Tijdens de alv worden de financiën aan het NAJK-bestuur ter goedkeuring voorgelegd. Ook vindt herverkiezing van een lid van het dagelijks bestuur plaats.