OAJK bestuurder gezocht!

  • Wil jij graag meedenken over de toekomst van jonge agrariërs in Overijssel?
  • Ga jij met de provincie of politiek in gesprek over actuele thema‘s?
  • Ben jij de verbindende schakel tussen AJK’s?

Herken jij je in één of meerdere punten dan is deze OAJK bestuursfunctie iets voor jou!

Wat doet een OAJK bestuurder?

Het Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt (OAJK) is de vereniging voor jonge agrariërs uit Overijssel. Het OAJK wordt bestuurd door jonge enthousiaste vertegenwoordigers die zich inzetten voor de positie van agrarische jongeren. Je houdt je als bestuurder bezig met de belangenbehartiging van jonge agrariërs in Overijssel. Je zet je in om de stem van de achterban, alle lokale Agrarisch Jongeren Kontakten in Overijssel, te laten horen. Je hebt contact met de provincie, maar ook met lokale boeren en tuinders. Daarnaast organiseren we als OAJK bestuur geregeld interessante en leuke activiteiten. Ook organiseren we projecten in samenwerking met de provincie en partners, zoals Route 2050. Elke OAJK bestuurder heeft zijn of haar eigen passie. Binnen het bestuur is er de ruimte om je te focussen op een onderwerp dat jouw interesse heeft.

Interesse en reacties

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende bestuursfunctie waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt? Mail, bel of app met Annemarie Dubbink, onze bestuursondersteuner, via E: adubbink@stimuland.nl of T: 06 – 51 62 58 81.